MENTIUNI OBLIGATORII

ROMANIA

Numele companiei : BLOM BANK France SA Paris Sucursala Romania
Reprezentant legal : Mohamad Saleh, Country Manager (Director general) ;
Ana – Maria – Madalina – Bruch – Grindei, Deputy Country Manager (Director general adjunct)

Adresa : Bucuresti, Bd. Unirii Nr.66 Bloc K3 S+P+M, Sector 3, Romania
Registrul Comertului : J40/16930/10.09.2007
Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J40/16930/2007 CUI 22385331
Telefon : +40 021 302 72 06- Fax : +40 021 318 52 14 – e-mail :office@blombank .ro

BLOM BANK France SA Paris, Sucursala Romania opereaza in Romania in calitate de sucursala a BLOM BANK France si este Inregistrata in Registrul Institutiilor de credit al Bancii Nationale a Romaniei ,Partea a II a, Sectiunea a II a- Sucursale ale institutiilor de credit din state membre sub numar RB-PJS-40-058/18.10.2007. Obiect de activitate : Alte activităţi de intermedieri monetare

(We consider that is not necessary to mention other information being a branch of your entity and the date appears on your official site BLOM BANK France)

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele personale colectate în formularele de pe site, atunci când există, sunt prelucrate și înregistrate de BLOM BANK France SA Paris Sucursala Romania, responsabil de procesare. În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, aceste date vor fi păstrate pentru perioade limitate și aveți, în orice moment, un drept de acces, pentru rectificare și opoziție pentru motive legitime prin contactarea BLOM BANK France SA Paris Sucursala Romania, Bd. Unirii nr.66 Bloc K3, S+P+M, Sector 3, Romania.

Înregistrarea apelurilor telefonice
In vederea îmbunătățirii calității serviciilor noastre, conversațiile telefonice cu reprezentanții serviciului nostru de relații cu clienții vor fi probabil înregistrate. Aceste înregistrări telefonice reprezintă o prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care responsabil este BLOM BANK Franța SA Paris Sucursala Romania, de la care persoanele în cauză își pot exercita dreptul de acces, rectificare și opoziție din motive legitime, la următoarea adresă: BLOM BANK France SA Paris Sucursala Romania, Bd. Unirii nr.66 Bloc K3, S+P+M, Sector 3, Romania.

Link-uri
Link-uri directionate catre alte site-uri de la "http: //www.blomfrance.com-" nu constituie o validare a conținutului, disponibilității, anunțurilor, produselor sau serviciilor disponibile pe sau de la aceste site-uri și nu poate, în niciun caz, să implice responsabilitatea BLOM BANK France SA Paris Sucursala Romania. Crearea de legături hipertext pentru site-ul "http://www.blomfrance.com" face obiectul acordului prealabil al BLOM BANK France.

Drepturi de autor
Reproducerea sau reprezentarea, integrală sau parțială, a paginilor, a datelor și a oricărui element al site-ului, prin orice proces sau mijloc de orice fel, este interzisă și constituie, fără autorizarea editorului, o contrafacere.

We use cookies to help ensure that our website and services are able to function properly.