Servicii

 • Corporate Banking

  Corporate Banking

  BLOM BANK FRANCE oferă o gamă largă de servicii bancare şi financiare în vederea efectuării operaţiunilor locale şi internaţionale. Aceste servicii includ accesul la produse de commercial banking cum sunt finanţarea comerţului, finanţare corporate şi overdraft, precum şi plăţi locale şi internaţionale, credite pe termen mediu şi lung în deviza locală şi în valută, scrisori de garanţie etc.
 • Retail Banking

  Retail Banking

  Toate agenţiile noastre oferă servicii pentru persoane fizice. Acestea includ conturi curente şi de economii, credite de consum, carduri de credit/debit precum şi depozite la termen.
 • Asset Management & Private Banking

  Asset Management & Private Banking

  Produsele de gestionare a activelor si de private banking sunt oferite segmentului de clienti mari, cu patrimoniu net ridicat, exclusiv prin intermediul sucursalei noastre Blom Bank (Elvetia) care ofera accesul la pietele de capital si de piata monetara pentru a satisface cat mai bine nevoile investitorilor in gestionarea globala a portofoliului. Aceste servicii includ plasamente de numerar, obligatiuni, actiuni, marfuri, instrumente financiare derivate precum si depozite la termen in principalele valute.
Folosim Cookie-uri pentru a va asigura ca serverul si serviciile noastre Web functioneaza corespunzator.