Internet Banking Service, Peace of Mind around the clock!

eBanking Internet Banking , serviciu rapid si usor de utilizat, este accesibil prin intermediul site-ului nostru www.blomfrance.com

După trimiterea numelui de utilizator, parolei și a parolei unice, vi se va acorda acces gratuit la conturile dumneavoastra.

Aplicați pentru serviciul eBanking Internet Banking și efectuați propriile tranzacții online:
    Serviciul eBanking Internet Banking este cheia serviciilor online pentru a explora și a vă bucura. Doar prin conectare, eBanking Internet Banking vă va oferi acces online în timp real la conturile și tranzacțiile dumneavoastra, împreună cu alte funcții care sunt în mod constant extinse:
  • Verificați soldul și tranzacțiile conturilor dumneavoastra.
  • Vizualizați tranzacțiile în așteptare în conturile dumneavoastra.
  • Descărcați soldurile conturilor dumneavoastra și lista tranzacțiilor într-un fișier pe care îl puteți importa în Excel, aplicații financiare și alte editoare de texte.
  • Verificați sumele rezervate din conturile dumneavoastra.
  • Transferați fonduri între conturile proprii. (efectuati inclusiv tranzactii de schimb valutar )
  • Efectuați transferuri sigure de bani catre beneficiari predefiniti, în interiorul sau în afara BLOM.
  • Ne puteti trimite sugestiile si comentariile dumneavoastra
Beneficiați de toate aceste facilitati fără nicio taxă
Acces foarte securizat:

Și pentru că ne străduim constant să vă aducem întotdeauna siguranta, am făcut toate aranjamentele pentru a transforma eBanking Internet Banking într-un mediu extrem de sigur , în care să vă puteți efectua operațiunile bancare într-un climat de încredere și confidențialitate. Pentru a consolida acest climat de încredere, am adoptat o platformă complexa de autentificare pe baza a doi factori, incluzand parolele One-Time-Pass (OTP) . Acest tip de autentificare sporeste securitatea serviciului eBanking Internet Banking. Aplicațiile pentru serviciul eBanking Internet Banking sunt disponibile în toate sucursalele BLOM BANK FRANCE. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți.

INTERNET BANKING ȘI INDICATORI BANCARI DESCHIS

Key Performance Indicators