Coronavirus

24 mar. 2020

Coronavirus

Stimate Client,

Suntem încrezători că dumneavoastră și familia dumneavoastră sunteți în siguranță având în vedere această nefericită pandemie COVID-19.
BLOM Bank France s-a angajat să urmeze directivele încontinuă schimbare ale organizațiilor internaționale de sănătate precum și îndrumările la nivel național în țările în care suntem prezenți.

În efortul depus pentru atenuarea răspândirii virusului, am convenit că 50% din personalul băncii să fie prezent la locul de muncă și să alterneze săptămânal cu restul de 50% din personalul băncii.
Sunteți rugați să contactați telefonic ofițerul de cont, care va fi încântat să vă ofere suport.

În plus, într-un efort de a proteja siguranța clienților noștri, reiterăm directivele Guvernului pentru a evita pe cât posibil transportul public și pentru a implementa distanțarea socială.
Astfel, vizitele dumneavoastră la bancă trebuie să fie scurte și în principal pentru retrageri de numerar.
Toate celelalte tranzacții, solicitări și discuții pot fi realizate on-line (dacă sunt înregistrate), prin fax și prin telefon.

 


În timpul stării de urgență, ne-am adaptat activitatea la noua situație, vom limita accesul publicului între orele 09.00 - 16.00.


Suntem încrezători că lumea se va reface din această pandemie și între timp vă rugăm să aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi.

Cu stimă,

Blom Bank France S.A. – Sucursala RomâniaPlease accept the use of cookies to enable you to have an optimal navigation.